IT eszközbeszerzés

Ha a kar munkatársaként számítástechnikai eszközt vagy alkatrészt kíván beszerezni, kérjük, olvassa el az alábbi tájékoztatót és az abban leírtak szerint járjon el.

Számítástechnikai eszközök beszerzése

2015. január 1-től IT-eszközök (PC, notebook, nyomtató, szkenner, projektor stb.) beszerzését a központosított közbeszerzés keretein belül kell lebonyolítani.

A kívánt termékeket a KEF portálon kell kiválasztani (http://www.kozbeszerzes.gov. hu/portal/). A megfelelő eszköz kiválasztásában a Számítástechnikai és Oktatástechnikai Központ munkatársai természetesen segítséget nyújtanak. Ezután a kívánt eszközt a igenyles.pte.hu elektronikus igénylési felületen keresztül kell megrendelni. A megrendelő mellé részletes szakmai indoklást kell csatolni.

Számítástechnikai alkatrészek beszerzése

A számítástechnikai alkatrészek (pl. memóriamodul, merevlemez, tápegység, notebook akkumulátor, projektorizzó stb.) beszerzése az alábbiak szerint történik:

  1. Ha az alkatrészbeszerzés bővítés miatt szükséges (memóriabővítés, nagyobb merevlemez stb.), a számítástechnikai eszközök beszerzésénél leírtaknak megfelelően kell eljárni.
  2. Amennyiben az alkatrészbeszerzés meghibásodás miatt szükséges, azaz javítási célokat szolgál (hibás memóriamodul, merevlemez, tápegység, notebookakkumulátor, kiégett projektorizzó stb. cseréje), a javítási szerződés keretében kell eljárni, melyről itt olvashat.
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben