Működésünk a koronavírus járvány idején

2020. június 23., 12:07

A koronavírus járvány miatt a Számítástechnikai és Oktatástechnikai Központ működésében is számos változás állt be, kérjük, olvassa el, mielőtt felkeresne minket.

Nyitva tartás

Mint az már köztudott, a koronavírus járvány miatt 2020. március 12-től visszavonásig a felsőoktatási intézmények, így a Számítástechnikai és Oktatástechnikai Központ hallgatók általi látogatása is tilos.

A SZOK által üzemeltetett nyilvános géptermek ezen időszak alatt zárva tartanak, nem látogathatóak!

Ügyintézésre a nyitva tartásunk idejében ügyeletet biztosítunk, de kérjük, ha egy mód van rá, ne keresse fel személyesen a SZOK irodáját!

Elérhetőségeink

Munkatársaink a következő elérhetőségeken állnak rendelkezésre:

  • E-mail: szok
  • Telefon: +36-72-503-600/24734, 24735
  • VoIP mellékek: +36-72-503-600/24712/9292, 9233, 9998

Ha mindenképpen személyes ügyintézésre van szüksége, kérjük előtte feltétlenül egyeztessen kollégáinkkal a fenti elérhetőségeink valamelyikén!

Felhasználói név igénylés

A járvány idején gammás felhasználói név igényét nem kell személyesen intéznie, helyette töltse ki az itt elérhető online felhasználói név igénylő űrlapot.

VPN igénylés

Felhívjuk a kar munkatársainak figyelmét, hogy az otthoni munkavégzésükhöz esetlegesen szükséges VPN-hozzáférést nem szükséges személyesen intézni, kérjük, töltsék ki a jobbra fenn található "VPN igénylés" űrlapot!

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben