IT eszközbeszerzés

Ha a kar munkatársaként számítástechnikai eszközt vagy alkatrészt kíván beszerezni, kérjük, olvassa el az alábbi tájékoztatót és az abban leírtak szerint járjon el.

Számítástechnikai eszközök beszerzése

IT-eszközök (PC, notebook, nyomtató, szkenner, projektor stb.) kari vagy intézeti keret terhére történő beszerzése csak az éves informatikai beszerzési tervben történő szerepeltetés esetén lehetséges.

A terv minden év decemberében kerül összeállításra. A leadott és a Kancellária által elfogadott tervbe év közben új tétel már nem illeszthető.

Számítástechnikai alkatrészek beszerzése

A számítástechnikai alkatrészek (pl. memóriamodul, merevlemez, tápegység, notebook akkumulátor, projektorizzó stb.) beszerzése az alábbiak szerint történik:

  1. Ha az alkatrészbeszerzés bővítés miatt szükséges (memóriabővítés, nagyobb merevlemez stb.), a számítástechnikai eszközök beszerzésénél leírtaknak megfelelően kell eljárni.
  2. Amennyiben az alkatrészbeszerzés meghibásodás miatt szükséges, azaz javítási célokat szolgál (hibás memóriamodul, merevlemez, tápegység, notebookakkumulátor, kiégett projektorizzó stb. cseréje), a javítási szerződés keretében kell eljárni, melyről itt olvashat.

VPN igénylés

VPN igénylés oktatók és dolgozók részére.

@

captcha

Ajánló

MS Azure program

Tudnivalók az adathalász e-mailekről

A PTE Informatikai Szabályzata

Központi VPN szolgáltatás

Központi WiFi szolgáltatás (EDUROAM)

TTK meteorológiai állomás

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben