Szolgáltatásaink

A Számítástechnikai és Oktatástechnikai Központban igénybe vehető szolgáltatások

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a koronavírus járvány miatt a 12/2020. (XI.12.) Dékáni utasítás értelmében a SZOK területén ajánlott az arcot takaró maszk viselése.

  • E/219. és E/220. termek számítógépeinek használata a nyitva tartás ideje alatt az óraterhelésen kívüli időszakban (lásd Neptun órarend);
  • CD/DVD-írás az E/218. és E/219. terem gépein;
  • saját notebook használata az E/218. teremben és a Központ folyosóján kijelölt helyeken.

A számítógépek használata, a Központ szolgáltatásainak igénybevétele csak felhasználói azonosítóval lehetséges. Felhasználói azonosítót a TTK hallgatói, oktatói és dolgozói kaphatnak a Számítástechnikai és Oktatástechnikai Központ E/217. irodájában beszerezhető (vagy innen letölthető) igénylőlap kitöltésével. Az igényléshez EHA-kód és diákigazolvány (annak hiányában egyéb arcképes igazolvány) szükséges.

Elfelejtett jelszó esetén arcképes igazolvány szükséges a jelszó átvételéhez!

A Központ laborjainak látogatásával kapcsolatos szabályokról a Működési Szabályzatban olvashat. A szabályzat be nem tartása - különösen a fájlmegosztó alkalmazások használata (DC, Torrent stb.), a munkaállomások zárolása, a felhasználói azonosító és jelszó átadása, más azonosítójának használata, a szerzői és szomszédos jogok megsértése, játékprogramok telepítése és használata - azonnali szankciókat von maga után (egy hetes eltiltás; ismételt megsértés esetén azonosító törlése, fegyelmi eljárás kezdeményezése)!

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben