Vezeték nélküli (WiFi) hálózat

A Természettudományi Kar területén az alábbi vezeték nélküli hálózatok érhetőek el.

PTE TTK hálózat

A Számítástechnikai és Oktatástechnikai Központ által üzemeltetett "PTE TTK" nevű WiFi hálózatot a Természettudományi Kar polgárai használhatják, miután regisztrálták számítógépüket.

A regisztráció menete:

  1. Csatlakozzon számítógépével a "REGISZTER" nevű vezeték nélküli hálózatra (csak a Számítástechnikai és Oktatástechnikai Központ területén érhető el)!
  2. Nyisson meg a böngészőjével egy tetszőleges weblapot és töltse ki a megjelenő űrlapon kért adatokat!
  3. Arcképes igazolványával fáradjon be a Számítástechnikai és Oktatástechnikai Központ E/217. irodájába, ahol kollegáink regisztrálják a gépét!
  4. Továbbra is a "REGISZTER" nevű hálózatra csatlakozva kattintson a böngészőjében a "Tovább" linkre! Az itt megtalálható kulccsal csatlakozzon a "PTE TTK" nevű hálózathoz!

Amenyiben az ön gépét már regisztráltuk, de elvesztette a hálózat kulcsát (pl. újratelepítés miatt), a következő a teendője:

  1. Csatlakozzon számítógépével a "REGISZTER" nevű vezeték nélküli hálózatra (csak a Számítástechnikai és Oktatástechnikai Központ területén érhető el)!
  2. Nyisson meg a böngészőjével egy tetszőleges weboldalt! A megjelenő kulccsal csatlakozzon a "PTE TTK" nevű hálózathoz!

A PTE TTK hálózat lefedettsége:

A TTK WiFi hálózata

PTE-PUBLIC és EDUROAM hálózat

A PTE Informatikai Igazgatósága által üzemeltetett "PTE-PUBLIC" és "EDOROAM" nevű WiFi hálózatot a PTE mindazon polgárai használhatják, akik ETR azonosítóval rendelkeznek. A "PTE-PUBLIC" hálózat nyílt, az autentikáció a böngészőn keresztül történik az ETR azonosító segítségével. Az "EDUROAM" hálózat használatáról itt olvashat.

A PTE-PUBLIC és EDUROAM hálózat elméleti lefedettsége:

A PTE WiFi hálózata

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben